Educatie

Newline Drawing

Newline heeft een super flexibele klaslokaal oplossing ontwikkeld. Elk Newline touchscreen wordt geleverd inclusief het Newline interactief ecosysteem, vol handige tools om flexibel en optimaal gebruik te kunnen maken van alle devices in de klas.

HET INTERACTIEVE ECOSYSTEEM
VOOR JOUW KLAS

DIGIZOO HELPT JE BIJ HET VERRIJKEN VAN JE LESSEN MET MEER INTERACTIE EN BETERE SAMENWERKING TUSSEN LEERLINGEN.

Hoe groei je als school mee met de digitale opmars? De experts van Digizoo zorgen ervoor dat je als docent het beste uit je digitale lesmateriaal én de apparatuur haalt. Zo kan je sneller en gemakkelijker aan de slag en kun je je leerlingen optimaal ondersteunen.

Kinderen zijn snel afgeleid. De aandacht vasthouden kan, maar daarbij zijn visuele prikkels belangrijk. Goed beeldmateriaal op een groot touchscreen helpt, zeker wanneer je dat combineert met voldoende interactieve elementen.

Bij de keuze van digitale, interactieve materialen voor het primair onderwijs zijn deze factoren cruciaal:

  • Wat is de omvang van de groep en de grootte van het lokaal?
  • Geef je klassikaal les of vaker in kleine groepjes?
  • In hoeverre mogen de leerlingen ook zelf het bord bedienen?
  • Ga je werken met een leerling respons systeem?

Deze factoren bepalen het ideale type scherm, de software en welke producten er nog meer nodig zijn. Digizoo kijkt vervolgens samen met je wat de beste combinatie is van het systeem. Misschien ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van het ‘bring your own device’ principe?

INTERACTIEF SAMENWERKEN IN DE KLAS

Stap in all-in-one solution met het geïntegreerde interactieve ecosysteem van Newline. Deze simpele tools helpen je om zelf lessen te creëren, voorbereiden en interactief te zijn met je leerlingen. Uiteraard kun je ook je eigen softwareprogramma’s en app’s op het touchscreen installeren. Met het Newline interactieve ecosysteem verbind je jouw touchscreen met andere touchscreens, tablets, smartphones, laptops (en andere devices met internetverbinding) zonder veel moeite! De kinderen vinden het geweldig!