Zakelijk

Newline Drawing

Digizoo adviseert niet alleen bij de keuze van het beste touchscreen, maar helpt ook bij het vinden van de ideale oplossing voor interactieve presentaties in je dagelijkse werk

VERGROOT DE IMPACT VAN
JE PRESENTATIES

DE BESTE KWALITEIT VOOR EEN INSPIRERENDE ERVARING

Het interactief ecosysteem is gebaseerd op een volledige reeks krachtige Newline touchscreens, ontworpen voor iedere omgeving. Van meeting room tot klaslokaal, van huddle space tot kantoor. Newline touchscreens zijn verkrijgbaar tot zelfs 98”. Kies je voor de indrukwekkende kleuren en ga je voor de optimale interactie met de groep op onze grootste touchscreens?

UNIEKE OPTICAL BONDING TECHNOLOGIE

Alle Newline touchscreens voor zakelijk gebruik bevatten optical bonding technologie. Dankzij de verlijming van de glasplaat op het LCD panel is de kijkhoek groter, zijn de kleuren zijn helderder en heb je minder last van hinderlijke reflectie. Ook is de schrijfervaring nauwkeuriger en intuïtiever. Ontdek zelf welk Newline touchscreen het beste bij jou past!

BELANGRIJK VRAGEN BIJ HET MAKEN VAN EEN KEUZE VOOR EEN ZAKELIJKE INTERACTIEVE OPLOSSING:

  • Wat is de omvang van de groep en de grootte van ruimte?
  • Laat je veel video’s zien of wil je in de meetings vaker samen werken aan bestanden?
  • In hoeverre wil je interactie met het publiek?
  • Maak je vaak gebruik van conference calls?

Deze factoren bepalen het ideale type scherm, het type software en welke instrumenten en materialen je nog meer nodig hebt. Digizoo kijkt vervolgens samen met je wat de beste combinatie is van het systeem. Misschien ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van het ‘bring your own device’ principe.